Ampumaradat

Karjalankadun sisäampumarata

Karjalankatu 15, LH4, 26100 Rauma

Sisäänkäynti junaradan puolelta lastauslaiturilta.

Mahdolliset lajit ovat ilmakivääri, ilmapistooli, ilmaolympiapistooli, liikkuva maali, putoavat taulut, sekä Action Air.

Valvottua ilma-aseammuntaa  on radalla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-20 kesäkuun ajan ja heinä- elokuussa keskiviikkoisin klo 18-20.

Action Air kesän ajan perjantaisin klo 18-20.

 

KUIVASSUON AMPUMAURHEILUKESKUS

Ammunta on sallittua arkisin ja lauantaisin klo 09-22. Sunnuntaisin klo 12-21. Pyhisin vain erityisluvalla.
Alueella on kaikkien ehdottomasti noudatettava esille asetettuja turvamääräyksiä.

Ennen ammunnan aloittamista muista nostaa kyseisen radan huomiolippu salkoon.

Ampumaurheilukeskuksen katuosoite on Vuorenalhontie 162, 26510 Rauma. Alueella on pienoiskiväärirata, pistoolirata, riistamaalirata, hirvirata, Monitoimi-, sekä skeet- ja trap- radat.

Ammunta on kuitenkin kielletty seuraavina juhlapyhinä:

Uudenvuodenpäivä, pitkäperjantai, 1. ja 2. pääsiäispäivä, vappu, helatorstai, juhannusaatto, itsenäisyyspäivä, jouluaatto, joulupäivä, tapaninpäivä.

Ammunnan päätyttyä muista ilmoittaa ratakohtaiseen vihkoon laukausmäärä ja kaliiperi. Tämä tieto kerätään ympäristölupaan. Monitoimiradalla myös QR-koodillinen mahdollisuus ilmoittaa laukaukset.

Huomioitavaa!

Pistooliradalla suurin sallittu caliberi on  .38 cal lyijyluoti.  Vaippaluotien käyttö kielletty. Vaippaluotia käyttävä on velvollinen korvaamaan rikkoutuneet laitteet töineen!

Oikea paikka isommille kalibereille on monitoimirata. Savikiekot kuuluvat haulikkoradalle tai monitoimiradalle jos ei käytetä heittimiä. Kun haluat ampua isommilla kalibereilla tai savikiekkoja,  ota yhteys kyseiseen Practical/SRA/IDPA tai haulikko jaostoon, kiitos.